Нове покоління великого кросовера Hyundai Palisade: розкрито подробиці

Підпишись на нас:

Hyundai визначилася з планами щодо нового покоління великого позашляховика Palisade. Автомобіль має дебютувати у 2025 році, отримавши варіант із гібридною силовою установкою. Цей крок узгоджується з наміром південнокорейського автовиробника провести процедуру електрифікації всього модельного ряду в найближчому майбутньому.

Подробиці

Згідно з інформацією, опублікованою інсайдерським виданням Chosun Biz, нова генерація Palisade вирушить на випробування в другій половині 2023 року, а виробництво машини запустять лише до січня 2025-го.

Hyundai Palisade

Як одна з опцій для такого кросовера стане наявність у його лінійці гібридної силової установки.

Hyundai впевнені, що гібридний Palisade є правильним кроком при переході цієї моделі на повністю електричну тягу, оскільки кінцева мета компанії полягає в тому, щоб «стати сильним гравцем в галузі технологій виключно електромобілів».

Hyundai Palisade

Який двигун ляже в основу гібридної установки у випадку з «Палісадом» поки не уточнюється, але корейські ЗМІ пишуть про те, що як ДВС в ньому може бути задіяний 2,5-літровий бензиновий мотор.

Hyundai Palisade

Як альтернативний варіант у новій генерації великого кросовера Hyundai має виступити 3,5-літровий турбомотор, який замінить актуальний 3,8-літровий V6.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: