Lexus скоро представить найменший і найдешевший кросовер

Підпишись на нас:

Компанія Lexus оголосила терміни прем’єри найкомпактнішої моделі у своїй лінійці SUV – кросовера LBX. Автомобіль, який виявиться меншим за «паркетник» UX, збираються представити вже наступного тижня – 5 червня.

Подробиці

Напередодні дебюту японський автовиробник опублікував серію тизерних зображень новинки, на яких можна розглянути його вузьку фару, решітку радіатора з внутрішнім малюнком у вигляді великих сот і капот, а також задні ліхтарі, об’єднані вигнутою світлодіодною лінією.

Lexus LBX

Довжина новинки повинна становити 4200 мм проти 4500 мм у Lexus UX. Як платформа виступить архітектура TNGA-B.

Технічних подробиць про Lexus LBX поки немає, але ходять чутки, що машина отримає ту ж технічну начинку, що і Toyota Yaris Cross.

Якщо це виявиться дійсно так, то потенційно найдешевший кросовер “Лексус” обзаведеться гібридною силовою установкою на базі півторалітрового 3-циліндрового ДВС, пов’язаного з електромотором. Сумарна віддача такої зв’язки становитиме 114 кінських сил. Привід – повний.

Lexus LBX

Буде у LBX і негібридна версія потужністю 123 к.с., але такі кросовери можуть розраховувати тільки на передній привід. Трансмісій на вибір виявиться дві – 6-швидкісна МКВП або варіатор.

Головним конкурентом Lexus LBX у Європі називають Audi Q2, але таким він залишиться недовго, оскільки німецький автогігант уже підтвердив, що не збирається випускати нове покоління цього невеликого кросовера.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: