Топ-10 найкращих кросоверів в бюджеті до 25 000 доларів

Підпишись на нас:

Британські експерти склали перелік кросоверів, на які варто звернути звернути увагу. Вони заявлені не тільки найкращими, але й найбільшими. Для топ-10 були відібрані автомобілі вартістю до 25 000 доларів.

Peugeot 5008

Практичний та дійсно великий семимісний кросовер з просторим салоном. Експерти кажуть, що авто має ідеальну керованість та комфорт, який забезпечують зручні сидіння. Нехай оснащення не надто багате, проте автомобіль підкупає своєю стильністю.

Peugeot 5008

Audi Q5

Якщо ви прагнете до розкоші, тоді Audi Q5 стане для вас найкращим вибором. Кросовер має витриманий стиль, фірмову решітку радіатора та оригінальну оптику. Оснащений зручною інформаційно-розважальною системою. Серед переваг можна назвати ще плавний хід автомобіля та доступну вартість обслуговування.

Audi Q5

Форд Куга

Кросовер стильний та надійний, а ще він практичний. Одна з головних переваг — невисока вартість та просторий салон. Приємною новиною для автовласників є низька витрата палива.

Ford Kuga

Skoda Kodiaq

Ще один великий та просторий кросовер. Відмінні позашляхові характеристики. Для активних подорожей стане чудовим вибором. Динаміка, функціональні можливості, привабливий дизайн, естетичний екстер’єр — до Skoda Kodiaq жодних претензій.

Skoda Kodiaq

BMW X3

Динамічність та швидкість — особливості X3. Зрештою, хіба від BMW можна очікувати чого іншого? Стильний, приємний в керуванні, просторий кросовер з багатим оснащенням. Він вартий того, щоб його хотіти придбати.

BMW X3

Citroen C5 Aircross

Плавний та м’який хід — переваги підвіски в кросовері. Саме тому він завжди їде тихо. Повірте, ваше авто не буде помічати ям. До переваг також можна додати гарну шумоізоляцію та низьку витрату палива.

Citroen C5 Aircross

Kia Sorento

Просторий кросовер на 5 або 7 місць. Авто з багатим оснащенням, а ще він може буксирувати важкі причепи. Привабливий та гармонійний дизайн, практичний інтер’єр — переваги Kia Sorento. Якщо берете бензиновий кросовер, то в середньому розхід буде 12 л на 100 км. Але мінус полягає, що шкідливі викиди досить великі в Sorento.

Kia Sorento

Hyundai Santa Fe

Шукаєте машину з великим багажником? Відмінний варіант пропонує Hyundai у вигляді моделі Santa Fe. Придивіться до цього автомобіля. Його переваг в зручній незалежній пружинній підвісці McPherson. Будьте певні, що при русі навіть поза містом ви будете почувати себе впевнено.

Hyundai Santa Fe

Toyota RAV4

Динамічний та брутальний дизайн, функціональний інтер’єр, технологічність, інтелектуальна система активної безпеки — Toyota RAV4 має чим зацікавити майбутніх власників. А ще він має розширену гарантію.

Toyota RAV4

Lexus NX

Численні дослідження показали, що він є одним з найбезпечніших серед кросоверів. Комфортний, престижний, стильний — він дійсно вартий уваги. І, звичайно, приємно, що він має розширену гарантію, як і попередня Toyota RAV4.

Lexus NX

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: