Suzuki випустить новий флагманський мінівен: відомі подробиці

Підпишись на нас:

Компанії Suzuki і Toyota є давніми партнерами на ринках країн, що розвиваються, де обмінюються власними платформами і успішно використовують новомодний бейдж-інжиніринг.

Подробиці

Черговим проектом двох японських брендів має стати новий мінівен, який у випадку з Сузукі збираються назвати Invicto. Автомобіль буде зміненим варіантом мінівена Toyota Innova Hycross, що вже продається.

Maruti Engage

Випуск Suzuki Invicto має стартувати в середині літа, тобто ближче до 15 липня. Мінівен планують оснастити гібридним силовим агрегатом на базі 2-літрового ДВС, сумарна потужність якого складе 184 кінські сили. Як трансмісія виступить коробка передач e-Drive.

Альтернативою для Invicto називають 2-літровий «атмосферник», що розвиває 172 кінські сили та 205 Нм моменту. У випадку з ним двигун працюватиме з варіатором CVT.

Основні відмінності Invicto від оригінальної Toyota Innova Hycross будуть полягати в наявності у нього решітки радіатора в стилі кросовера Suzuki Grand Vitara з хромованою окантовкою, зміненого бампера спереду, а також легкосплавних колісних дисків власного дизайну, інших фар і ліхтарів.

Maruti Engage

Як і у випадку з Inniva Hycross, новий мінівен Suzuki буде запропонований як у 7-містній, так і 8-містній конфігурації, а також включить до свого арсеналу: 6 подушок безпеки, системи ABS та EBD, функцію контролю тиску в шинах, електронну програму стабілізації та контролю тяги.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: