Дуже рідкісну Alpina хочуть продати за 5 мільйонів гривень

Підпишись на нас:

BMW 8er першого покоління – це автомобіль, який можна побачити на дорогах вкрай рідко. У наші дні, навіть у поганому стані, ціни на це класичне купе надзвичайно високі, але у випадку з деякими Alpina вони взагалі можуть досягати незбагненних сум.

Подробиці

Один із таких автомобілів виставили на продаж у Швейцарії. Автомобіль почав своє життя як звичайний BMW, але згодом перетворився на Alpina B12. Німецьке тюнінг-ательє випустило лише 97 одиниць таких спорткупе, лише один з яких був пофарбований у особливий синій колір.

Alpina B12

Саме його зараз збираються продати за суму 119 900 швейцарських франків або 5 000 000 грн за поточним курсом, що можна назвати неймовірною сумою для автомобіля з пробігом 154 000 кілометрів.

Alpina B12

Спортивне купе оснащене 5-літровим атмосферним мотором V12, що видає 350 кінських сил і 470 Нм крутного моменту. Потужність передається на задні колеса через 4-діапазонну автоматичну трансмісію фірми ZF.

Зовні ця Alpina відрізняється від звичайного BMW 8er наявністю додаткових спліттерів спереду та ззаду, а також оригінальних дисків від ательє, графіки на кузові та емблем зовні та всередині.

Alpina B12

В оголошенні стверджується, що машина знаходиться в хорошому стані, а її ціна обумовлюється як цим фактором, так і унікальністю палітри кольорів кузова.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: