У Німеччині «прокачали» розкішний Rolls-Royce Phantom

Підпишись на нас:

Rolls-Royce пропонує своїм клієнтам майже безмежний набір можливостей для персоналізації автомобілів, тому власники рідко звертаються з цією метою до сторонніх фірм. Втім, на ринку все ще є кілька тюнінг-компаній, які наважуються пропонувати власні модифікації для Rolls-Royce. І одна з них – Spofec.

Подробиці

Німецький бренд показав свій останній проект на базі довгобазного Phantom Series II. Це автомобіль чорного кольору з чорними акцентами всюди, за винятком хіба що дверних ручок та шильдиків на кузові, які залишилися в оригінальній хромованій обробці.

Rolls-Royce Phantom

Передній та задній бампери отримали у нижній частині невеликі аеродинамічні елементи, а на багажнику розмістили невеликий спойлер.

Ще одна цікава новинка в лімузині – 24-дюймові колісні диски, які, незважаючи на свій розмір, виглядають дуже доречними. Пневматична підвіска занижена приблизно на 40 мм, проте здатна повертатися до нормального стану на високих швидкостях.

Rolls-Royce Phantom

Але, мабуть, найбільша зміна цього «Роллс-Рейс» відбулася під капотом. Відтепер там працює не 6,75-літровий V12 потужністю 574 кінських сил у стандартній версії, а його форсована версія до 685 л.с. За рахунок збільшення віддачі тюнерам зі Spofec вдалося поліпшити час розгону лімузина від 0 до 100 км/год на 0,3 секунди (з 5,4 до 5,1 секунди).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: