Схожий на Land Rover Defender позашляховик Hyundai матиме особливі фари

Підпишись на нас:

Hyundai готовий представити абсолютно новий Santa Fe, який виглядає настільки відмінним від поточного позашляховика, що велика ймовірність того, що більшість людей не впізнає його і помилково приймуть за Land Rover Defender.

Подробиці

Але останні шпигунські знімки тестування прототипу Santa Fe підтверджують, що Hyundai має в своєму рукаві дві великі візуальні зміни, щоб допомогти телеграфувати походження SUV. Це наш перший погляд на тестовий автомобіль, оснащений серійними фарами з DRL, розташованими у формі літери H.

Hyundai Sante Fe

Автовиробники вже багато років використовують технологію світлодіодного освітлення для створення власних впізнаваних світлових підписів. Porsche має чотири крапки, а чотири квадратні кільця Bugatti Chiron означають, що ви можете відрізнити його від інших гіперкарів, навіть якщо ви не бачите цієї знаменитої підковоподібної решітки. Але рішення Hyundai є, мабуть, найрозумнішим і найзрозумілішим.

Ми звикли до того, що дизайнери намагаються зробити свої фари якомога тоншими, часто видаючи тонкі ДХО за фари, тоді як справжні фари ховаються в темній ніші бампера внизу. Але Hyundai пішов іншим шляхом, поєднавши два джерела світла в одній квадратній формі, яка ідеально підходить до квадратного кузова.

За словами керівника глобального дизайну Hyundai і Genesis, Santa Fe також має отримати світлову панель, як Sonata і Grandeur. Розмовляючи з Motor Trend на початку цього місяця, керівник відділу дизайну також сказав, що набагато більш квадратна форма наступного Santa Fe була розроблена тому, що команда дизайнерів почала з задньої частини позашляховика і працювала з заду наперед.

«Люди купують позашляховики через вантажний простір позаду», — сказав він, тому весь проект був розроблений навколо цієї ідеї.

Усередині Santa Fe буде представлений широким цифровим дисплеєм, що поєднує в собі прилади й інформаційно-розважальні функції, встановлений на колонці селектор коробки передач і літеру H, виділену азбукою Морзе на кермі.

Очікується, що Hyundai випустить позашляховик у другій половині 2023 року як модель 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: