Кросовер Mercedes-Benz EQE SUV вже скоро в Україні — Tesla Model Y готується до зустрічі з конкурентом

Підпишись на нас:

В Україні зовсім скоро почнуться продажі електричного кросовера Mercedes-Benz EQE SUV. Це є альтернативна версія для моделі GLE. Детальніше про це можна прочитати на офіційному сайті Mercedes-Benz.

Подробиці

Зазначається, що новий кросовер є прямим конкурентом для Tesla Model Y і BMW iX. Запас ходу електрокара від Mercedes-Benz складає 590 км, а потужність в різних модифікаціях складає від 292 до 625 к.с. Топова версія розганяється до 100 км/год за 3,5 секунди.

Mercedes-Benz EQE SUV вже скоро в Україні

Кросовер Mercedes-Benz EQE SUV є преміальним. В новій моделі 2023 року для оздоблення використані алюміній та шкіра. Увагу привертає широкий трисекційний дисплей на передній панелі салону. Кросовер відмінно підійде для заміських прогулянок, адже в нього великий та місткий багажник — від 520 до 1675 л.

Кросовер має обтічний стильний дизайн з округлими лініями. Коефіцієнт аеродинамічного спротиву складає 0,25. Mercedes-Benz розробив захист від вітру, запатентовані елементи в передніх колісних арках, а також пласке днище з різноманітними лопастями. В залежності від модифікації диски можуть бути від 19 до 22 дюймів.

В Україні будуть продавати 292-сильний задньопривідний кросовер та три повнопривідних моделі на 408, 476 та 625 к.с. Ємність батарей складає 90,6 кВт∙год. На одному заряді кросовери зможуть проїхати від 470 до 590 км.

В електромобілі передбачено три режими їзди Eco, Comfort и Normal. Одна з особливостей — малий радіус повороту, який складає всього 10,5 м. Для такого великого автомобіля це гарний показник.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: