Hyundai відродить позашляховик Galloper: перші зображення

Підпишись на нас:

Торік у Мережі активно почали ходити чутки про плани корейського автовиробника Hyundai відродити позашляховик Galloper. Ця модель побачила світ у 1991 році, ставши чимось на зразок відповіді SsangYong Korando. Машина показала себе як чудовий позашляховик, а також зарекомендувала себе як надійна і недорога.

Подробиці

У 2004 році в модельному ряду її замінив сучасніший Hyundai Terracan. Втім, майже через 20 років Galloper може повернутися в модельну лінійку компанії, але вже не в тому вигляді, в якому продавався раніше.

Як пише видання The KCB, як і у випадку з концептом Grandeur Heritage, який послужив джерелом натхнення для сьомого покоління популярної моделі Grandeur, прототип Galloper Heritage, що готується до прем’єри, може стати прообразом для сучасного серійного автомобіля.

Hyundai Galloper

Подробиць про нього поки що немає, але корейський незалежний дизайнер уже підготував візуалізацію такого проекту. Судячи із зображень, це буде вже не великий позашляховик, а компактний кросовер, який до того ж може виявитися ще й повністю електричним.

Машині повинен дістатися стиль сучасних моделей Hyundai, включаючи H-подібні денні ходові вогні, вузькі решітки радіатора, широкий пластиковий обвіс по периметру кузова і вертикальні задні ліхтарі.

Hyundai Galloper

Терміни дебюту відродженого Hyundai Galloper поки не розкриваються, але не виключено, що машину у вигляді концепту представлять вже найближчими роками.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: