Відроджений легендарний японський позашляховик Land Cruiser 70 зняли камери стеження на дорогах

Підпишись на нас:

На початку цього року стало відомо про плани компанії Toyota повернути на японський ринок легендарний позашляховик Rankle 70 (він же Nanamaru або Land Cruiser 70). По попереднім даним терміном дебюту моделі називалася осінь.

Подробиці

Донедавна автомобіль жодного разу не з’являвся в об’єктивах фотошпигунів, проте нещодавно його вдалося зафіксувати під час тестів камер стеження на дорогах.

Судячи з єдиного чорно-білого знімку, зробленого на одній із вулиць Токіо, новий Rankle 70 збереже свій класичний дизайн, в якому машину досі випускають в Австралії. Втім, певні зовнішні зміни автомобіль все ж таки чекають, як спереду, так і ззаду, де чітко видно камуфляжну плівку.

Land Cruiser 70

Передбачається, що новий Nanamaru обзаведеться класичними круглими блоками фар, але зі світлодіодним наповненням, і великими передніми крилами, а на місці емблеми бренду на решітці радіатора розміститься великий напис зі словом «Toyota».

Інформації про технічні зміни позашляховика, поки що немає.

Втім, інсайдери впевнені, що машині дістанеться сучасніший 2,8-літровий 4-циліндровий турбодизель, що працює в парі з 6-діапазонною автоматичною трансмісією. Потужність двигуна, який зараз встановлюють на пікапи Hilux, становить до 224 л. та 550 Нм.

Land Cruiser 70

Однією з головних причин, з яких Нанамару вирішили відродити в Японії, пов’язана з попитом на такий позашляховик. Зазначається, що затребуваність класичного рамного всюдихода Toyota настільки висока, що деякі машини з пробігом близько 100 тисяч км коштують дорожче за прейскурантну ціну.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: