Під час тестувань сфотографували загадковий кросовер Kia

Підпишись на нас:

На дорогах Південної Кореї сфотографували прототип компактного автомобіля Kia, який може виявитись повністю новим невеликим кросовером цієї марки. Машину підловили як під час руху і потім відстежили на одній із парковок Сеула. Втім, зрозуміти, що це за модель, поки що непросто.

Подробиці

Раніше прототипи таких «паркетників» Kia вже помічали в Кореї і тоді передбачалося, що це новий електрокар марки. Однак на свіжих фотографіях виразно видно велику вихлопну трубу, що стирчить з-під заднього бампера, що спростовує цю теорію.

Kia

Деякі джерела стверджували, що Kia тестує нове покоління хетчбека Cerato, але його дебют відбудеться не раніше за другу половину наступного року, а кліренс навряд чи буде таким високим, як у прототипу.

Kia

Альтернативні варіанти – це може бути новий Stonic або Seltos, проте тестовий автомобіль не підходить ні під один з них за форматом, так як є чимось на зразок піднятого хетчбека, а не повноцінного SUV.

Kia

Таким чином, більш-менш достовірних версій залишається лише дві. Або Kia почала ранні етапи випробувань нового покоління моделі XCeed, або компанія готує якийсь невідомий компактний «паркетник» з бензиновим або дизельним двигуном.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: