Експерти назвали надійний японський кросовер з варіатором за 450 000 грн

Підпишись на нас:

Якщо копнути глибше, то цей автомобіль Subaru є знаменитою “Імпрезою”, якій просто збільшили кліренс (до 220 мм), а також доповнили її дизайн позашляховим обвісом із незабарвленого пластику.

Подробиці

Машина отримала назву XV і зарекомендувала себе як одна з найнадійніших та найпопулярніших моделей японської марки.

Subaru XV

У бюджеті 450 000 грн на українському вторинному ринку доведеться придивлятися до машин першого покоління, пробіг яких перевалює за позначку 150 тисяч кілометрів. Але навіть така цифра для Subaru XV не вирок. А все завдяки вдалій зв’язці 2-літрового опозитного двигуна потужністю 150 к.с., що працює в парі з одним з найнадійніших у світі варіаторів.

Subaru XV

“Старший” двигун у лінійці XV (є ще мотор на 1,6-літра) може похвалитися ресурсом понад 300 000 км. Головні претензії до нього зводяться хіба що до підвищеної витрати масла, що відбувається внаслідок втрати втрати початкових властивостей маслознімних ковпачків.

Фірмовий «субарівський» Lineatronic є одним із найкращих варіаторів в історії цього виду трансмісії, гідно витримуючи навантаження та володіючи здатністю не доставляти проблем навіть за порогом 250 000 кілометрів пробігу.

Subaru XV

Слабких ланок у підвісці XV також немає, але варто іноді поглядати за цілісністю сайлентблоків передніх важелів. Втім, навіть вони рідко виходять із ладу раніше ніж 200 000 км.

Загалом цілком гідний варіант для тих, хто шукає міцний кросовер у бюджеті близько 450 000 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: