Новий Toyota Land Cruiser Prado може виглядати так: зображення

Підпишись на нас:

Однією з головних автоновинок цього року, яку має намір представити компанія Toyota, без сумнівів є нове покоління позашляховика Land Cruiser Prado. Як виглядатиме автомобіль поки що невідомо. Немає навіть шпигунських фотографій. Але це не заважає незалежним дизайнерам фантазувати на тему того, який зовнішній вигляд дістанеться довгоочікуваній новинці Toyota.

Подробиці

Автором рендерів нового Land Cruiser Prado є студія KDesign AG. Автомобільні художники взяли за основу екстер’єр нових моделей Toyota Tacoma і Lexus GX, а також Land Cruiser 300. Поєднавши їх воєдино, вийшов позашляховик, яким може виявитися майбутній «Прадо».

toyota land cruiser prado

Машині дістався рельєфний капот із повітрозабірником, як і у випадку з пікапом Tacoma, який покликаний охолоджувати турбогібридну силову установку потужністю 331 кінську силу.

Крім того, позашляховику дісталася схожа з «тойотівським» утилітарником оптика, решітка радіатора і бампер.

Що стосується корми, то вона виявилася виконаною на зразок нового покоління Lexus GX з вузькою світлодіодною смугою, що простягається через усі задні двері. Посередині розташований підсвічений напис Toyota, а ближче до бампера чорними літерами вигравіруване слово Land Cruiser.

toyota land cruiser prado

В основу нового Prado має лягти модульна платформа TNGA-F, яка дозволить позашляховику зберегти рамну конструкцію. Інших подробиць про технічне оснащення цієї моделі поки що немає.

За неофіційною інформацією, прем’єра автомобіля може відбутися до кінця 2023 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: