Абсолютно новий Hyundai Santa Fe отримає дизайн у стилі Land Rover: зображення

Підпишись на нас:

Кількість появ у Мережі фотографій прототипів нового покоління Hyundai Santa Fe зростає з геометричною прогресією, що може означати лише одне – прем’єра автомобіля вже не за горами. Вже плюс-мінус зрозуміло, що популярний корейський кросовер набуде абсолютно нового дизайну, який не перетинатиметься з екстер’єром його попередника.

Подробиці

Взявши за основу шпигунські фото, незалежні дизайнери продемонстрували потенційний варіант зовнішності майбутньої генерації Santa Fe. Кадри з новим Санта Фе автомобільні художники опублікували в одному з роликів на YouTube-каналі Tech Time.

Судячи з них, великий кросовер корейської марки отримає набагато брутальніший дизайн, ніж актуальний позашляховик. Що цікаво, екстер’єр машини частково перетинатиметься з Land Rover Defender останньої генерації.

Hyundai Santa Fe

Попереду новий Santa Fe очікує появи високого капота, вузьких прямокутних решіток радіатора з малюнком у вигляді сітки, а також H-подібних денних ходових вогнів та іншого бампера.

Боковини машини будуть виконані в строгому стилі і обзаведуться широким позашляховим пластиковим обвісом.

Що стосується корми, то вона зміниться не менше, ніж передня частина кузова, отримавши зовсім інші задні двері, високі вертикальні безшовні ліхтарі і пластикову накладку на задньому бампері.

Доповнять картину рейлінги на даху, які нададуть автомобілю ще більш позашляховий вигляд.

Hyundai Santa Fe

Раніше один із топ-менеджерів Hyundai розповідав про те, що розробка зовнішності нового Santa Fe велася не зовсім традиційним способом. Зокрема, дизайнери починали малювати машину з багажника, поступово просуваючись уперед, тоді як при проектуванні кузовів зазвичай все відбувається точно до навпаки.

Технічних подробиць про новинку корейської марки поки що немає. В її основі може бути як актуальна, так і інша модульна платформа. Прем’єра машини має відбутися до кінця 2023 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: