Оновлений Hyundai i20: розкрито подробиці

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai готує планове оновлення хетчбеків i20, що користуються стійким попитом на ринках країн, які розвиваються. За неофіційною інформацією, прем’єра модернізованої 5-дверки відбудеться ближче до кінця цього року.

Подробиці

Радикальних змін проект практично напевно не зазнає, але може обзавестися деякими косметичними нововведеннями і поліпшеннями з точки зору функціонального наповнення.

Зміни, ймовірно, почнуться з інтер’єру, де хетчбек може очікувати появи нового оформлення та інших матеріалів обробки.

Hyundai i20

У штатне оснащення повинен увійти відеореєстратор, а як опція стати доступними передні вентильовані сидіння. Решта елементів, у тому числі мультимедійна система з 10,25-дюймовим дисплеєм, бездротова зарядка для смартфонів, круїз-контроль та клімат-контроль, будуть доопрацьовані.

Зовнішні зміни повинні включити появу у i20 злегка зміненого переднього бампера, іншої радіаторної решітки зі стрілоподібними повітрозабірниками і фар нового дизайну. Тоді як зміни корми торкнуться задніх ліхтарів і бамперу.

Hyundai i20

Актуальна гамма моторів i20 має залишитися без змін. Зараз до неї входять 1,2- та 1,4-літрові бензинові двигуни потужністю 83 та 120 кінських сил відповідно. Зв’язку обом складає 5-швидкісна МКПП, 7-діапазонний «робот» або варіатор CVT.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: