Експерти назвали надійну і доступну альтернативу для бюджетного Renault Logan

Підпишись на нас:

Бюджет до 250 000 грн у сучасних реаліях не дозволить придбати жоден новий автомобіль, а на вторинному ринку за цю суму можна розраховувати хіба що на більш-менш свіжий Renault Logan. Але що, якщо цей автомобіль не викликає довіри і хочеться мати щось більш престижне. Один із найбільш підходящих варіантів – Chevrolet Aveo другого покоління.

Подробиці

За габаритами цей седан практично той самий Logan з довжиною в 4310 мм, висотою 1505 мм і колісною базою в 2480 мм.

Lada Granta

У зазначеному бюджеті до 250 000 грн можна займатися пошуком «Авео» 2012-2013 років випуску, але варто уникати варіантів з автоматичною трансмісією, яка у випадку з цією моделлю зарекомендувала себе, як дуже примхлива.

Серед плюсів такого Chevrolet, можна виділити якісний метал кузова і непоганий 1,6-літровий 115-сильний мотор від Opel. У парі з «механікою» цей двигун забезпечує Aveo достатні динамічні характеристики для їзди як містом, так і трасою.

Lada Granta

Але, як відомо, автомобілів без недоліків немає. Тож вони є й у «Авео». Необхідна пильна увага до всього навісного обладнання, яке має непередбачуваний ресурс.

В усьому іншому цей седан дуже непоганий варіант для тих, хто хоче пересісти з Logan і придбати недорогу, але міцну іномарку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: