Найбільший Nissan застряг у 2500-річному дереві (фото)

Підпишись на нас:

Водій 5,3-метрового позашляховика Nissan Armada потрапив у заголовки газет та на сторінки пабліків у соціальних мережах після того, як вирішив проїхати через ствол 2500-річного дерева у Каліфорнії (США).

Подробиці

Рослина, що отримала назву «Святилище», є одним із трьох дерев у цьому районі, через які дійсно дозволено проїзд, але необхідно чітко дотримуватись інструкцій щодо розмірів автомобіля.

Nissan

Зважаючи на все, власника цього Nissan обмеження не зупинили, або інформації про них він просто не побачив.

У результаті позашляховик, який за габаритами значно перевершує середньостатистичний (X-Trail, тощо), застряг у стовбурі дерева, чим привернув увагу десятків туристів та їх фотокамер.

Nissan

На кадрах видно, що зрештою водію все ж таки вдається вибратися з пастки, правда це дається йому дорогою ціною, оскільки доводиться пожертвувати лакофарбовим покриттям правої сторони кузова.

Інформації про те, чи поніс власник Armada будь-які правові наслідки, немає, але враховуючи, що дерево знаходиться у приватній власності, такий варіант виглядає цілком можливим.

Nissan

Деякі користувачі Мережі в коментарях навіть припускають, що машина була орендована і така пригода обійдеться її водієві дуже недешево.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: