Новий кросовер Toyota, який буде дорожчим за Land Cruiser 300, може виглядати так

Підпишись на нас:

Компанія Toyota готується вибратися в новий для себе сегмент, де представлені преміальні люксові марки, такі як Rolls-Royce і Bentley.

Подробиці

Домогтися цього японці збираються з новим позашляховиком Century, який має виявитися не тільки одним з найрозкішніших у всій SUV лінійці марки, але й найдорожчим. Передбачається, що за ціною ця модель перевершуватиме навіть Land Cruiser 300.

Toyota Century

Незалежні дизайнери вже підготували свій варіант дизайну автомобіля, який, як очікується, перейме більшу частину візуальних рішень у однойменного седана Century.

Як видно на нових рендерних зображеннях, Toyota Century SUV може отримати аналогічні з 4-дверкою хромовані радіаторні грати, але трохи іншої форми. З обох боків від неї розташуються широкі блоки фар, а ззаду виявиться встановлений блок ліхтарів у вигляді літери «П».

Доповнять картину такі самі, як і у випадку з седаном Century багатоспицеві хромовані колісні диски.

Toyota Century

В основу кросовера має лягти модульна платформа TNGA-K, яку новинка “Тойоти” запозичить у північноамериканського позашляховика Grand Highlander.

Габарити машини плюс-мінус відомі. Довжина становитиме 5345 мм, ширина – 1980 мм, а висота – 1800 мм.

Про технічну частину інформації поки що немає, але ходять чутки про дві силові установки. Одна з них – 2,4-літровий рядний 4-циліндровий бензиновий турбомотор, доповнений технологією Hybrid Max. Максимальна потужність установки складе 362 л. Альтернатива – 3,5-літровий V6 із двома електромоторами. Загальна віддача цього тандему може становити 600 кінських сил чи більше.

Toyota Century

Передбачувана ціна Toyota Century SUV – понад 23 мільйони ієн або близько 6 069 000 грн за поточним курсом. Це більш ніж утричі дорожче, ніж у Японії продають Land Cruiser 300.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: