Renault Logan 1 покоління (2004) досі можна купити новим

Підпишись на нас:

Хочете, вірте, хочете ні, але існують автомобілі, життєвий цикл яких довший, ніж багато хто собі уявляє. Причому йдеться далеко не про рівень користування, а скоріше про вигоди з погляду бізнесу. Не зрозуміло? Пояснюємо.

Подробиці

Як правило, автовиробник розробляє модель з розрахунком на те, що продаватиме її в середньому від 6 до 7 років. Після досягнення цього порога машина, як правило, знімається з виробництва, і згодом її змінює наступне покоління. Але це не завжди так.

Renault Logan 1

Точніше існує низка рідкісних винятків, які можна застосовувати лише до певних ринків.

Renault Logan 1

Гарний приклад цього седан Cadila, який нещодавно вийшов у продаж в Ірані. Автором цієї машини є місцевий концерн Saipa, який використовував у ній все, що тільки міг від першого покоління Logan, знятого з виробництва в Європі 2012-го.

Renault Logan 1

Незважаючи на те, що спереду і ззаду іранська чотиридверка виглядає як унікальна машина, фактично вона є лише візуально перелицьованим Logan 1 покоління зразка 2004 року.

Спорідненість між автомобілями можна легко простежити навіть за силуетами їх кузовів, а також формою бічних вікон, дверей, дзеркал і колісних арок.

Усередині іранці поміняли лише щиток приладів, а також трохи змінили дизайн кермового колеса та селектора трансмісії. Втім, кардинальної різниці між інтер’єрами оригіналу та копії все-таки немає.

Renault Logan 1

Cadila оснащується 1,6-літровим атмосферним бензиновим мотором, що видає 115 кінських сил і 147 Нм крутного моменту. Зв’язку йому становить механічна чи автоматична трансмісії.

Renault Logan 1

І нарешті ще один цікавий момент. Незважаючи на те, що цей седан технічно є вкрай застарілим автомобілем, для іранських покупців він позиціонується як модель преміального класу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: