Новий Toyota Land Cruiser Prado з’явиться раніше, ніж усі чекали

Підпишись на нас:

Компанія Toyota може запустити продаж нового покоління позашляховика Land Cruiser Prado раніше, ніж передбачалося спочатку. Принаймні про це пишуть японські ЗМІ, які володіють інсайдерською інформацією зі стану автовиробника.

Подробиці

Вважалося, що новий «Прадо» доведеться почекати щонайменше до початку 2024 року. Однак якщо вірити відомостям порталу BestCarWeb, поява цього позашляховика на дорогах може статися вже наприкінці цього року.

Toyota Land Cruiser Prado

Якщо ця інформація виявиться вірною, то прем’єра машини відбудеться ближче до зими (імовірно, у листопаді).

За свіжими чутками, позашляховик збільшиться у розмірах, додавши 75 мм завдовжки, 35 мм завширшки та 50 мм заввишки. Таким чином, його габарити виявляться рівними: 4900/1920/1900 мм відповідно.

Як виглядатиме автомобіль поки що невідомо, але незалежні дизайнери вже будують власні теорії. Один із варіантів екстер’єру нового Prado намалював художник Ендрю Герреро з філіппінського порталу Top Gear.

На рендерах японський всюдихід з’явився у версії GR Sport, в якій раніше з’явився його старший родич Land Cruiser 300. При цьому багато елементів екстер’єру машина запозичила у нещодавно представленого оновленого Lexus GX.

Toyota Land Cruiser Prado

Враховуючи технічну спорідненість “Прадо” і модернізованого “Лексуса”, під капотом “тойотівського” бестселера цілком можна очікувати появи тих же моторів, що і у випадку з новим GX. Це 2,4-літровий турбогібрид, а також 3,5-літровий V6 з подвійним наддувом. Чи збережеться у «Прадо» дизельна версія – поки що невідомо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: