Hyundai кине виклик Rolls-Royce власними «дверями-самогубцями»

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai, що володіє преміальною маркою Genesis, подала в Управління з патентів та товарних знаків Німеччини заявку на реєстрацію конструкції власного варіанта так званих дверей-самогубців (suicide doors). Це двері каретного типу, що відчиняються назустріч один одному.

Подробиці

У патенті розкривається незвичайна система шарнірів з використанням кулачкових важелів, що обертаються, а також направляючих і утримуючих канавок. З точки зору конструкції, вона частково нагадує варіант таких дверей від Ford, розроблений цього року.

Rolls-Royce

В даний час жодна модель Genesis не продається з «дверями-самогубцями», але, схоже, в компанії готують відповідний автомобіль, який не матиме центральної стійки як у багатьох преміальних машинах, включаючи Rolls-Royce.

Корейці хочуть добитися від своєї розробки того, щоб відчиняти/зачиняти передні, а також задні двері можна було одночасно чи незалежно.

Через відсутність центральних стійок їм доведеться попрацювати над тим, щоб у салон не проникала вода чи повітря, а також посилити шасі, щоб компенсувати структурні втрати через видалення важливого елемента кузова.

Rolls-Royce

Чи з’являться такі двері в актуальній модельній лінійці Genesis, або вони дістануться повністю новим автомобілям компанії поки невідомо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: