Новий Mitsubishi Lancer Evolution 11: перші зображення

Підпишись на нас:

Компанія Mitsubishi випустила перше покоління моделі Lancer Evolution в 1992 році і за майже 25 років вона встигла завоювати звання однієї з най легендарніших машин на планеті.

Подробиці

Виробництво «заряджених» Lancer припинилося в 2016 році, після чого довгий час ходили чутки про те, що японці можуть випустити нову, 11-у генерацію таких седанів. Втім сама компанія кілька разів це спростовувала, відзначаючи, що зараз вона зосереджена на набагато перспективнішому сегменті – SUV.

Незважаючи на це, незалежні дизайнери, які є фанатами цієї моделі, продовжують фантазувати з цього приводу, представляючи, як міг би виглядати Evo у новій обгортці. Одним з них є автомобільний художник Rian Prisk, який намалював Lancer Evolution 11 з огляду на дизайн сучасних моделей Mitsubishi.

Mitsubishi Lancer Evolution 11

Судячи з рендеру машині може дістатися зухвалий зовнішній вигляд, який у багатьох рішеннях копіює елементи нинішніх автомобілів японської марки.

Спереду седан отримав характерне X-подібне оформлення з хромованими овалами, глянцевими решітками радіатора посередині і вузькими фарами. Капот машини обзавівся двома повітроводами, а з боків з’явилися мускулисті виштамповки.

Що стосується корми, то в цій частині увагу привертає потужний спойлер, встановлений на кришці багажника.

Завершують загальну картину сильно занижений кліренс та великі колісні диски, пофарбовані у чорний глянець.

Mitsubishi Lancer Evolution 11

Про технічну частину такого «Лансера» можна тільки здогадуватися, але не виключено, що під його капот могли б помістити суттєво допрацьований мотор «десятого Evo» потужністю 480 кінських сил, зв’язку якому склав би повний привід, а також 5-швидкісна механічна або 6- діапазонна роботизована трансмісія.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: