Експерти назвали 5 найнадійніших моделей Toyota

Підпишись на нас:

Купівля уживаного автомобіля в багатьох випадках є розумним рішенням. Особливо якщо це одна з моделей японської компанії, яка завжди знаходиться на вершині всіляких рейтингів надійності.

Але які саме вживані Toyota можна вважати найбільш безпроблемними. Відповідь на це запитання дали журналісти латиноамериканського порталу “Periodismodelmotor” з огляду на дослідження авторитетного місцевого агентства J.D.Power.

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Перша з найнадійніших вживаних машин Toyota є ще й однією з найвідоміших моделей японської компанії, що продаються. Автомобіль пропонується як у версії седан із чотирма дверима, так і модифікації у вигляді 5-дверного хетчбека.

J.D.Power оцінює надійність «Королли» у 84 бали зі 100 можливих, що є найкращим показником у лінійці «Тойота».

Toyota Yaris

Toyota Yaris

Бюджетний автомобіль із відмінною репутацією, який паралельно вважається ще й вкрай безпроблемним. Американські аналітики надали таким 5-дверкам рейтинг надійності в 83 бали зі 100.

Toyota Prius

Toyota Prius

Незважаючи на свій непоказний зовнішній вигляд цей гібрид є не тільки одним із найміцніших у лінійці Toyota, але ще й одним із найекономічніших. J.D.Power оцінює рівень його надійності в 83 бали зі 100.

Toyota RAV4

Toyota RAV4

У випадку з таким кросовером агрегати, якими він комплектується з середини минулого десятиліття, мають відмінну репутацію з точки зору довговічності. Середня оцінка RAV4 з точки зору відсутності поломок становить 82 бали зі 100.

Toyota GR86

Toyota GR86

Один із найбільш захоплюючих спортивних автомобілів, які можна придбати за відносно невисокою ціною. Незважаючи на те, що машина дуже молода, аналітики хвалять її за високий рівень надійності, а J.D.Power оцінює цей показник у випадку з нею в 73 бали зі 100.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: