Нова Skoda Superb може виглядати так: перші зображення

Підпишись на нас:

Чеська автомобільна марка Skoda працює над новою генерацією свого флагманського ліфтбека Superb. Останнім часом кількість фотографій прототипів цієї моделі, що з’являються в Мережі, буквально зашкалює. Це може говорити лише про одне – прем’єра цього автомобіля вже не за горами.

Подробиці

Як виглядатиме Skoda Superb зі зміною покоління вирішили уявити незалежні дизайнери зі студії «Digimods Design», які демонструють свої роботи на популярному відеохостингу «YouTube».

У рендерах їх автори черпали натхнення із зовнішнього вигляду, як актуальних «Супербів», так і тестових прототипів фотошпигунів, які постійно потрапляють в об’єктиви.

Skoda Superb

Судячи з зображень, що отримали, модернізовані чеські ліфтбеки можуть отримати еволюційні зміни, які торкнуться передньої і задньої частини їх кузовів.

Так, наприклад, у нових Superb на рендерах видно більш широкі решітки радіатора, інший передній бампер і гранично вузькі денні ходові вогні, під якими розташовані основні блоки фар.

Skoda Superb

Збоку флагманський ліфтбек Skoda практично не зміниться, чого не скажеш про його корму, на яку може очікувати поява незвичайних Т-подібних задніх ліхтарів, іншого бампера і невеликого спойлера на кришці багажника.

В основу нового “Суперб” ляже модульна платформа MQB, що передбачає розмір колісної бази в 2840 мм. Втім, чехи можуть збільшити її як мінімум до 2900 мм. Лінійка двигунів автомобіля повинна включити в себе як дизельні мотори, так і м’які і гібриди, що підключаються.

Skoda Superb

Офіційний дебют нового Skoda Superb має відбутися вже цієї осені.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: