Абсолютно новий Kia Sorento вперше показали на відео

Підпишись на нас:

Популярний середньорозмірний кросовер Kia Sorento в рестайлінгової версії за цей рік потрапляв в об’єктиви фотошпигунів безліч разів, але щоразу це був прототип, одягнений в щільне маскування.

Подробиці

Незалежні дизайнери з корейського YouTube-каналу Gotcha_Official взяли їх за основу і опублікували відеоролик, в якому новий «Соренто» показаний повністю без камуфляжу.

Якщо вірити показаним у ролику кадрам, оновленому Sorento значною мірою переглянуть зовнішність, перетворивши його на більш сучасний кросовер.

Однією з головних «фішок» екстер’єру цієї моделі попереду стане поява ширшої решітки радіатора без традиційного шильдика з назвою марки, який переїде на капот, а також Т-подібних блоків світлодіодних денних ходових вогнів і злегка модернізованого бампера.

При цьому позаду зміни виявляться скоріше еволюційними, аніж революційними.

Kia Sorento

Задні ліхтарі будуть мати новий «діодний» малюнок, а бампер втратить пластикову фальш-накладку в нижній частині.

Подробиць про те, які зміни очікують на технічну сторону Sorento, поки немає. Втім, не виключено, що їх не буде.

Kia Sorento

Принаймні корейські журналісти не чекають нічого нового з погляду агрегатної лінійки цієї моделі, яка зараз складається з турбодизельного мотора на 192 кінські сили, бензинового «наддувного» агрегату на 281 к.с., а також гібридної силової установки на базі 180-сильної турбочетвірки (+60 к.с. потужності від електродвигуна).

Офіційний дебют оновленого Kia Sorento відбудеться до кінця цього літа.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: