Найпопулярніший кросовер Hyundai стане електричним: перші фото салону

Підпишись на нас:

На початку 2023 року в Мережі з’явилися перші чутки про те, що Hyundai працює над тим, щоб електрифікувати свій найпопулярніший кросовер у світі – Creta. Через деякий час корейці підтвердили правдивість цієї інформації та навіть розкрили попередній термін дебюту Creta EV – 2025 рік.

Подробиці

Прототипи таких машин уже виїхали на тести, а нещодавно вдалося зняти не лише їхню зовнішність, а й внутрішнє оздоблення.

Що цікаво, спиратися на достовірність екстер’єру таких машин поки не можна, оскільки до 2025 року на «Крету» очікує суттєва модернізація, у тому числі й візуальна. А ось салон у електричного кросу цілком може бути таким, як на фото.

Hyundai Creta EV

Судячи з єдиного знімку, Creta EV може отримати переглянуту панель приладів, яка відображатиме специфічну для електрокара інформацію, що включає в себе стан батареї і запас ходу.

У порівнянні зі звичайним кросовером з ДВС електрична «Крета» отримає компактніший дисплей мультимедійної системи, а також нестандартний селектор трансмісії, виконаний у формі поворотного механізму для зміни режимів руху.

Що стосується технічних характеристик, повністю електричний кросовер Hyundai може обзавестися тим же агрегатом, яким комплектується його родич Kona EV. У випадку з ним під капотом працює електромотор на 100 кВт, пов’язаний з літій-іонним акумулятором на 39,2 кВт/год (запас ходу 452 км).

Hyundai Creta EV

До появи електричної «Крети» на цю модель чекає фейсліфтинг, запланований на 2024 рік. В рамках нього машині можуть значно переробити зовнішність, а також дооснастити її низкою систем, яких немає у актуальної моделі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: