Дизайн нового Hyundai Tucson показали до презентації

Підпишись на нас:

Поки Hyundai всіма силами намагається приховати зміни, які відбудуться з кросовером Tucson у рамках його оновлення, в Мережу витікає свіжа порція зображень, що демонструють екстер’єр новинки корейської марки.

Подробиці

У соцмережах з’явилися перші зображення того, як може виглядати популярний паркетник Hyundai, що не оновлювався з 2020 року.

Судячи з опублікованих картинок, схоже, що це не рендери незалежних дизайнерів, а рекламні зображення, що випадково потрапили в інтернет, а Tucson очікує суттєвий перегляд екстер’єру.

Hyundai Tucson

Незважаючи на те, що передня частина кузова машини виглядає впазнаваною, в ній відбудеться ряд помітних оновлень. Так, наприклад, решітка радіатора всупереч загальної тенденції зменшиться в розмірах, а також змінить форму, а фари змінять не тільки вигляд, але ще й наповнення.

Hyundai Tucson

Рубаний дизайн боковин повинен зберегтися, тоді як корма більше не матиме задніх ліхтарів у вигляді ікл з боків, які замінять на просту тонку світлодіодну лінію.

Про те, як зміниться інтер’єр моделі, поки що невідомо. Зате одне можна сказати точно – агрегатна лінійка Tucson із плановим рестайлінгом практично напевно залишиться незмінною.

Hyundai Tucson

Офіційний дебют модернізованого компактного кросовера Hyundai заплановано на кінець 2023 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: