Як кардинально змінився Duster: автомобіль можуть представити до кінця року

Підпишись на нас:

Компанія Renault продовжує працювати над новим, третім поколінням кросовера Duster, який продається в Європі та під брендом Dacia. Проект, що проходить під заводським найменуванням P1310, мали представити на початку 2024 року, але якщо вірити чуткам, дебют реформованого позашляховика може відбутися навіть раніше цього терміну.

Подробиці

Як пише французьке видання “Aura”, прем’єра нової генерації “Дастера” запланована на останній квартал 2023 року. Як орієнтовний місяць, коли може відбутися прем’єра машини, називається листопад.

Судячи з рендеру, опублікованому цим порталом, зі зміною покоління найпопулярніший кросовер Renault/Dacia отримає високий капот, яскраво-виражені колісні арки, бампер з великими гратами знизу, а також корму зі злегка скошеним дахом.

Dacia Duster

Доповнити загальну картину у разі цієї моделі повинні великі чорні рейлінги на даху, задній спойлер і прямокутні фари з плоскими світлодіодними денними ходовими вогнями.

Всередині нового Duster очікується значний стрибок якості матеріалів та його обробки, а також збільшений простір для ніг пасажирів та водія.

Як платформа для кросовера виступить модульна архітектура альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi під назвою CMF-B. Автомобіль підтримує кілька типів силових установок, включаючи ДВЗ та гібридні агрегати.

Dacia Duster

Французькі журналісти впевнені, що дизельних двигунів у лінійці нового Duster не буде. Основний акцент буде зроблено на бензинові турбомотори, на додаток до м’яко-гібридних силових установок.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: