Американці назвали найнадійніші автомобілі у 2023 році

Підпишись на нас:

Надійність автомобіля часто вважається чи не головним параметром, на який спираються покупці при виборі тієї чи іншої моделі.

Журналісти американського видання US News and World Report, взявши за основу дослідження місцевого агентства J.D.Power, назвали автомобілі, які не можуть похвалитися безпроблемною експлуатацією, а значить тим, хто цінує цей параметр, варто від них триматися подалі.

Polestar 2

Polestar 2

Розкішний шведський автомобіль, який поєднує в собі продуктивність, стиль та комфорт, конкуруючи за цими якостями з BMW i4 та Tesla Model 3.

Незважаючи на вражаюче прискорення та дальність ходу понад 400 кілометрів, надійність цієї моделі виявилася однією з найгірших. Всього 58 балів із 100.

Volkswagen Golf GTI

Volkswagen Golf GTI

Швидке прискорення та відмінна керованість далеко не є гарантією того, що машина не ламатиметься під час повсякденної експлуатації. Доказом цього може бути німецький «заряджений» хетчбек із прогнозованою надійністю лише у 61 бал зі 100.

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Аналогічний результат, що і у випадку з VW Golf GTI, продемонструвала одна із найпопулярніших моделей Porsche. Результат у 61 бал зі 100 виявився нижчим за практично всі машини розкішного сегменту.

Volvo XC60

Volvo XC60

Ще один представник шведського автопрому, який пропонує високоякісний інтер’єр та різноманітність функцій, а також може похвалитися плавними їздовими характеристиками та об’ємним вантажним простором.

Але, як з’ясували у США, цей кросовер далеко не найміцніший у лінійці Volvo. Прогнозований показник надійності XC60 нижче середнього, становлячи всього 62 бали зі 100.

Audi A6 та RS6 Avant

Audi A6

Не найкращий результат у рейтингу продемонстрував німецький преміум в особі Audi – зокрема його седан A7 та універсал RS6 Avant. Незважаючи на відмінні відчуття за кермом, довгострокова надійність цих моделей викликає побоювання.

Автори рейтингу надали їм оцінку в 63 бали зі 100, що є найгіршим показником серед усіх автомобілів цієї марки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: