Chevrolet оновив бюджетний кросовер TrailBlazer: схожий на Duster

Підпишись на нас:

Назва TrailBlazer у лінійці Chevrolet вже давно асоціюється з компактним кросовером, який має несучий кузов. Хоча спочатку це був рамний всюдихід, в основу якого ліг пікап Colorado.

Подробиці

Єдиним ринком, де ця модель, як і раніше, продається у споконвічному вигляді сьогодні, є Латинська Америка. Напередодні тамтешній TrailBlazer пережив планове оновлення.

Chevrolet TrailBlazer

Жодних серйозних доробок по технічній частині з машиною не робили. Вона зберегла свою рамну конструкцію і колишній 2,8-літровий турбодизельний двигун Duramax, що видає 197 кінських сил і 500 Нм. Повний привід, що жорстко підключається, залишився на місці.

Chevrolet TrailBlazer

З того, що змінилося зовні, можна виділити хіба що появу у рамного всюдихода Chevrolet інших решіток радіатора, а також декількох нових елементів кузовного декору. Крім того, машина стала доступною у додаткових кольорових варіантах.

Chevrolet TrailBlazer

У 7-місному салоні також обійшлося без глобальних змін. Єдиним нововведенням виявилася оновлена мультимедійна система, яка відтепер здатна роздавати Wi-Fi у салоні.

Продаж модернізованого позашляховика «Шевроле» в Бразилії має розпочатися найближчими тижнями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: