На аукціон виставили новий BMW Z1 з пробігом 999 997 км

Підпишись на нас:

Знайти зразок сучасної класики BMW Z1 зараз дуже складно. Але один такий екземпляр виставлений на аукціон екземпляр не проїхав ще три кілометри, щоб дійсно стати новим. І ось чому

Подробиці

На аукціоні RM Sotheby з’явився Z1 1990 року випуску, який на одометрі показує 999 997 км.

Установка одометра трохи нижче нуля була досить поширеною практикою, яка використовується BMW, щоб компенсувати будь-який пробіг, накопичений під час доставки. Вважається, що до того моменту, як машину переганятимуть, завантажать на різні транспортери та перевірять, вона має намотати ще декілька 10-ків км на одометрі. І саме тоді клієнт, який отримає ключі отримає суцільні нулі на одометрі.

Тільки в цьому випадку цього не сталося. Перший власник автомобіля, датський гонщик 24 годин Ле-Ману Йенс Вінтер, отримав його в лютому 1990 року, а потім зберігав автомобіль у своїй особистій колекції, проте авто так і не набрав завітні нулі під час цього. Вінтер тримав машину до 2014 року, а потім новий власник також вирішив не їздити на Z1, тож вона все ще виглядає так, ніби її щойно випустили з заводу BMW, а на одометрі все ще має негативний пробіг.

Майже таким же неймовірним, як божевільний пробіг і свіжий стан цього Z1, є той факт, що його продали лише за 86 250 євро, що для нас звучить смішно дешево. У період з березня 1989 по червень 1991 року BMW випустила лише 8000 Z1, і вони не можу бути багато настільки ж збережені, як цей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: