Седан Xiaomi матиме запас ходу до 800 кілометрів: відома ціна електромобіля

Підпишись на нас:

Електричний седан Xiaomi MS11, який розробляють спеціалісти китайського технологічного гіганта, отримає потрійну тягову батарею ємністю 101 кВт/год, чого буде достатньо для подолання на одному заряді до 800 кілометрів пробігу.

Подробиці

Як з’ясували «піднебесні» ЗМІ, акумулятор фастбека Xiaomi вдалося сфотографувати одному з користувачів місцевої мережі Weibo. Пізніше знімок було видалено, але до цього часу він уже розійшовся в перепостах по інших облікових записах.

Xiaomi MS11

На фотографії видно табличку, яка демонструє логотип компанії та напис літій-іонний акумулятор, під якою вказана його ємність в 101 кВт/год, а також напруга системи в 726,7 В.

Xiaomi MS11

Щодо номінальної ємності, то вона дорівнює 139 А/год, тоді як маса батареї становить 642 кг.

За словами джерел, таким акумулятором Xiaomi збирається комплектувати найдорожчу версію MS11 з найвищим показником далекобійності, який, за чутками, становитиме близько 800 кілометрів (за місцевим циклом CLTC).

Xiaomi MS11

Досягти того, щоб машина могла досягти цієї цифри, вдасться тільки у разі використання виключно задньопривідного компонування, тоді як повнопривідна версія з’їсть з 800 км, як мінімум 150-200 км.

Як пишуть деякі китайські видання, седан Xiaomi може одержати назву Modena. Його продажі на місцевому ринку розпочнуться у 2024 році. Попередня ціна – від 260 000 до 350 000 юанів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: