Експерти назвали 3 автомобіля, які через деякий час можна продати дорожче

Підпишись на нас:

За останнє десятиліття зростання цін на автомобілі в Україні носить стабільний характер, тому практично всі машини, які були куплені за цей період не лише не подешевшали, а ще й подорожчали щодо своєї початкової вартості.

Подробиці

Втім, у цьому списку існує три беззаперечні лідери, до яких за ліквідністю поки що не вдалося дотягнутися до жодного претендента.

Експерти провели аналіз початкової вартості машин у 2019 році, порівнявши їх із ціною точно таких же автомобілів, але на вторинному ринку через три роки. У результаті було виявлено кілька моделей, залишкова вартість яких виявилася набагато вищою, ніж у випадку з іншими.

Трійку відкрив позашляховик Toyota Land Cruiser. За підрахунками, за три роки експлуатації класичний «Крузер» в Україні не тільки не дешевшає, а навпаки дорожчає на 131,6%.

Рядком нижче за цим показником розташовується китайський кросовер Chery Tiggo 4 (+133,7% до ціни нової машини через 3 роки використання).

Тоді як звання найліквіднішого автомобіля завоював рамний японський позашляховик, але зовсім не Toyota Land Cruiser, а Suzuki Jimny. Згідно з підрахунками, маленький король бездоріжжя за 3 роки експлуатації в Україні дорожчає в порівнянні з ціною нової машини на 134,2 відсотка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: