Показали дизайн нового Hyundai Santa Fe: схожий на Land Rover

Підпишись на нас:

Роботи над проектом п’ятої генерації кросовера Hyundai Santa Fe йдуть повним ходом. Передбачається, що прем’єра машини відбудеться протягом цього року. Принаймні про це говорить шпигунські фотографії прототипів цієї моделі, які все частіше і частіше з’являються в Мережі, кузови яких ретельно приховані камуфляжем. Але як виглядатиме один із найпопулярніших SUV корейців вже відомо. І все завдяки витоку.

Подробиці

Портал The KCB опублікував зображення нового Santa Fe без камуфляжного маскування і стверджує, що це офіційні фірмові картинки, які не повинні були стати надбанням громадськості аж до прем’єри моделі.

Якщо вірити витоку, то новій генерації середньорозмірного кросовера Hyundai дістанеться зовсім інший зовнішній вигляд, який частково нагадує британський позашляховик Land Rover Defender.

hyundai santa fe

Машина отримала елегантний та сучасний дизайн зі сміливими лініями та незвичайними радіаторними гратами, що перетинаються з H-подібними денними ходовими вогнями.

Від плавних ліній попередника не залишилося сліду. Відтепер у кросовера прямокутні пропорції, оквадрачені накладки на колісних арках, рейлінги на даху та ліхтарі з малюнком у вигляді літери «H».

У розпорядження корейських ЗМІ потрапило зображення салону нового Santa Fe, яким видно, що інтер’єр машини зміниться не менше, ніж екстер’єр.

Так, наприклад, всередині можна розглянути здвоєний екран мультимедійної системи та цифрової комбінації приладів, оновлене «торпедо», інше рульове колесо та іншу архітектуру центральної консолі та трансмісійного тунелю.

hyundai santa fe

Про “техніку” подробиць поки немає, але ходять чутки, що новий Santa Fe перебереться на іншу платформу і отримає новий набір двигунів і трансмісій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: