Hyundai Santa Fe з досить дивним дизайном кузова помітили на дорогах

Підпишись на нас:

Слідом за злитими до мережі офіційними зображеннями нового покоління кросовера Hyundai Santa Fe у відкритому доступі з’явилися і фотографії цієї моделі, зроблені на громадських дорогах і на парковках. Їхня унікальність полягає в тому, що кузов машини практично ніяк не закамуфльований, що дозволяє розглянути практично всі дизайнерські рішення.

Подробиці

Як можна побачити на знімках, Santa Fe з переходом у нову генерацію переживе помітні зовнішні зміни. Кузов машини позбудеться всіх обтічних ліній, ставши більш брутальним і частково нагадує форм-фактор Land Rover Defender.

Hyundai Santa Fe

Попереду кросоверу дістанеться високий капот, прямокутні решітки радіатора, масивний бампер та інша оптика, яка, як і задні ліхтарі, отримає світлодіодний малюнок у вигляді літери «H».

Боковини на прототипі виглядають максимально простими, але натякають на значно збільшену колісну базу. Єдине, що виділяється в цих частинах кузова, це виштампування над колісними арками, які, у свою чергу, будуть прикриті пластиковими накладками.

Hyundai Santa Fe

Доповнити загальну картину покликані чорні рейлінги на даху та повністю прямі п’яті двері з логотипом та великими літерами SANTA FE посередині.

Hyundai Santa Fe

Як виглядатиме салон фотошпигуни не показали, але в Мережі вже є офіційні зображення інтер’єру кросовера. На них машині дістався панорамний вигнутий дисплей, що поєднує у собі екрани цифрової комбінації приладів та мультимедійної системи, а також подвійну бездротову зарядку.

Hyundai Santa Fe

Лінійка двигунів кросовера Hyundai, що повністю змінив імідж, поки не розкривається. Інформацію про неї розкриють ближче до старту продажів, запланованого на найближчі кілька місяців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: