Hyundai показав «заряджену» версію седану Sonata N

Підпишись на нас:

Весною цього року Hyundai представив восьму генерацію моделі Sonata. Автомобіль пережив помітне зовнішнє і внутрішнє перетворення. Напередодні в Мережі з’явилися фотографії цієї ж 4-дверки, але закамуфльованої по деталям. Ходять чутки, що це може бути “заряджена” версія “Сонати” N.

Подробиці

Незважаючи на те, що прототип сильно нагадує актуальну Sonata, машина виділяється на її тлі червоними бічними спідницями, що асоціюються із зарядженими моделями Hyundai від фірмового ательє N.

Sonata N

Втім, за однією з версій це може бути лише спеціальна модифікація N Line, що відрізняється лише зовнішнім обвісом. Хоча цей варіант виглядає не настільки очевидним, оскільки такі машини, як правило, мають сріблясті або чорні накладки на порогах.

Крім того, у закамуфльованих прототипів «Сонати» видно червоні гальмівні супорти і два патрубки вихлопу, що стоять окремо. Це нехарактерно для спеціального виконання N Line.

Якщо машину запустять у виробництво як Sonata N, то вона повинна виявитися значно потужнішою за актуальну модель, причому як звичайної, так і версії N Line.

Sonata N

Остання, нагадаємо, може похвалитися наявністю під капотом 2,5-літрового 4-циліндрового бензинового турбомотора, що видає 290 кінських сил.

Прем’єра спеціальної Sonata має відбутися в найближчі кілька місяців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: