Новий кросовер Nissan Skyline показали на перших зображеннях

Підпишись на нас:

У модельній лінійці Nissan автомобіль з назвою Skyline з’явився в далекому 1957 році. З того часу машина встигла пережити 12 змін поколінь, а також численну кількість рестайлінгів, одним із останніх серед яких стала модернізація у 2019 році.

Подробиці

Зараз японці готують наступну генерацію Skyline, і якщо вірити інформації низки інсайдерських ЗМІ, то це буде вже не седан, а кросовер.

Редакція виявила перші зображення нового Nissan Skyline на сторінках японського журналу BestCarWeb. Місцеве видання стверджує, що знаменита «Ніссанівська» модель отримає не тільки зовсім інший форм-фактор, а й стане повноцінним електромобілем.

Nissan Skyline

Судячи з викладених у Мережу рендерів, новинці може дістатися плавний екстер’єр з купеподібним силуетом, а також незвичайною передньою частиною кузова.

Машину збираються побудувати на тій же платформі, що й паркетник Nissan Ariya. При цьому позиціонуватися Skyline буде як продуктивніша альтернатива цього SUV.

За неофіційною інформацією, під капотом кросовера «Скайлайн» може прописатися вдосконалена силова установка B9 із двома електромоторами, потужність якої становитиме 450 кінських сил.

Nissan Skyline

Терміни офіційного дебюту новинки поки не розкриваються, але раніше японці обіцяли, що почнуть продаж якогось електричного SUV у 2025 році. Не виключено, що йшлося саме про відроджене в новому вигляді Skyline.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: