Новий Mitsubishi Eclipse показали не у вигляді кросовера

Підпишись на нас:

Кросовер Mitsubishi Eclipse Cross, що продається на деяких ринках практично не має нічого спільного зі спортивним автомобілем, який є одним із найвідоміших японських купе у світі, проданих у період з 1989 по 2011 рік тиражем майже 1 мільйон штук.

Подробиці

Відроджувати «Екліпс» у його оригінальному варіанті ніхто не збирається, проте деяких незалежних дизайнерів ця обставина не влаштовує, і вони готові запропонувати Mitsubishi власний варіант екстер’єру нового спорткара.

Вигаданий Eclipse п’ятого покоління має пропорції спортивної машини, оснащеної двигуном спереду та заднім приводом, чим близький до його потенційних конкурентів в особах Toyota GR Sport та Nissan Z.

Mitsubishi Eclipse

Цифрова модель має кілька посилань до минулих «Екліпсів», включаючи яскраво виражену нижню частину бампера і характерний бічний профіль.

Ультратонкі горизонтальні світлодіоди спереду, схожі на моделі Eclipse першого та другого поколінь, тоді як задні ліхтарі реалізовані на всю ширину багажника.

Mitsubishi Eclipse

Крім них концепту дісталися піксельні фари, інтегровані в повітрозабірники переднього бампера, великий дифузор та заднє антикрило, що натякає на культуру тюнінгу серед власників таких машин.

Mitsubishi Eclipse

Подробиць про те, яким міг би бути вибір трансмісій для відродженого Eclipse, автор рендерів не розкрив. Але, судячи з відсутності у віртуального прототипу решітки радіатора і вихлопних труб, машина є електромобілем.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: