Hyundai Santa Fe, якому кардинально змінили дизайн, отримає матовий кузов (фото)

Підпишись на нас:

Не минуло й тижня з моменту того, як Hyundai виклав у Мережу офіційні фотографії п’ятого за рахунком покоління Santa Fe, а дорогами Сеула (Південна Корея) всюди їздять незакамуфльовані кросовери. Причому мінімум один з них, помічений напередодні, мав цікаву деталь.

Hyundai Santa Fe

Судячи з зроблених місцевими фотошпигунами знімків, Hyundai збирається продавати новий Santa Fe не тільки в традиційному глянсовому заводському забарвленні, але ще й матовому, яке раніше вважалося прерогативою виключно преміальних автомобілів.

Hyundai Santa Fe

Нагадаємо, у новій генерації Santa Fe пережив помітну трансформацію свого зовнішнього вигляду, кардинально змінивши імідж. Відтепер це буде брутальний позашляховик, який візуально нагадує Land Rover Defender.

Hyundai Santa Fe Hyundai Santa Fe

Кузову машини дістануться рубані лінії, а також нестандартна світлотехніка як спереду, так і ззаду, що має внутрішній малюнок у вигляді літери «H». Аналогічна оптика раніше дебютувала в одному з компактних кросоверах Hyundai під назвою Exter.

Технічні подробиці про новий Santa Fe поки не розкриваються, але на офіційних зображеннях кросовер хизувався шильдиками на кришці багажника у вигляді позначення “2.5 T”, яке може вказувати на наявність у нього 4-циліндрового “наддувного” бензинового двигуна.

У дореформеному «Санта Фе» двигун цього ж обсягу видавав 281 кінську силу та 422 Нм максимального крутного моменту.

У продаж новий Hyundai Santa Fe має вийти у найближчі кілька місяців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: