Поїздка Tesla Model S Plaid під водою закінчилась дорогим ремонтом

Підпишись на нас:

У той час, як повені охопили частину Нової Зеландії, один з поціновувачів електромобілів Tesla нещодавно показав «перевагу» Tesla Model S Plaid над автомобілями з двигуном внутрішнього згоряння, опублікувавши торішнє відео, на якому електромобіль проїжджає практично під водою.

Подробиці

Власник цього автомобіля, який на YouTube створив канал Chellin’ with Chet, протягом останнього року чи близько того виконував багато інших трюків зі своєю S Plaid, а цей підводний пробіг був зроблений ще у вересні.

Щоб перевірити здатність автомобіля долати воду, потрібно було зробити велике штучне озеро та наповнити його водою. Потім YouTuber повільно в’їхав у нього, і незабаром вода майже вкрила все лобове скло електромобіля.

Важко сказати, чи плавав Model S Plaid, чи колеса тримали контакт з дном. У будь-якому випадку електромобілю вдається виїхати з іншого боку. Незважаючи на засоби герметизації пасажирського відсіку трохи води все ж потрапило всередину.

Отже, які були наслідки після такого підводного проходу? У наступному відео ютубер показав, що і передній, і задній приводні блоки просочилися водою, і що обидва вони повинні були бути замінені. Загальна вартість такого ремонту 15 000 доларів. Крім того, вбудована система GPS більше не працює, а також одометр.

У кліпі він також висловлює розчарування через те, що Tesla не може повністю діагностувати та усунути всі проблеми. Він також зазначає, що виробник електромобілів скасував гарантію на Model S, що не дивно:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: