Електричний Rivian R1S випередив бензинові позашляховики Lamborghini Urus і Shelby F-150

Підпишись на нас:

Якщо вам потрібен розкішний позашляховик із надзвичайним рівнем продуктивності, Rivian R1S і Lamborghini Urus — хороші варіанти. Але хто з них більш швидкий.

Подробиці

Для своєї останньої драг-гонки команда Throttle House виставила разом Urus і R1S. Щоб зробити перегони ще цікавішими, вони також привезли з собою Shelby F-150 Super Snake. Незважаючи на те, що потужний пікап не є конкурентом ані Lamborghini, ані Rivian, він додає перегонам додаткового захоплення.

По-перше, статистика. R1S є найпотужнішим із цієї трійки завдяки своїм чотирьом електромоторам, які разом видають 845 к.с. і 91231 Нм крутного моменту. Однак він також є найважчим, його вага становить 3175 кг. Далі у нас є Shelby, який видає 775 к.с. від 5,0-літрового двигуна з наддувом. І останнє, але не менш важливе – це Lamborghini Urus з 4,0-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом, потужністю 650 к.с. і 850 Нм . Він важить 2197 кг, що приблизно на 1000 кг менше, ніж R1S.

У першій гонці Lamborghini та Rivian йдуть рівноправно, а Shelby залишився далеко позаду. Протягом більшої частини перегонів два супер позашляховики залишалися в декількох сантиметрах один від одного, але врешті-решт R1S вийшов першим, побивши Urus приблизно на 30 см.

Ще один заїзд зі стартом на швидкості закінчуються не так добре для Urus, оскільки R1S випередив обох учасників з комфортною відстанню і здобув абсолютну перемогу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: