На виставці IDEF 2023 українська компанія презентовала броньовану машину «Камрат-М»

Підпишись на нас:

На оборонній виставці IDEF 2023 українська компанія «Украмор» демонструє новий легкий броньований автомобіль «Камрат-М». Ця універсальна машина призначена для патрулювання на пересіченій місцевості, боротьби з масовими заворушеннями, проведення спеціальних операцій, транспортування поранених і затриманих.

Подробиці

«Камрат-М» — бронетранспортер (БТР) нового покоління 4×4, розроблений українською компанією «Армор» спільно з ПрАТ «КрАЗ». Він може розвивати максимальну швидкість 140 км/год по дорогах і проїжджати до 500 км на одному баку. Завдяки модернізованій позашляховій підвісці та конфігурації 4×4 він може долати ухили до 30° та бічні схили до 20°.

БТР Камрат-М

Захист екіпажу є надзвичайно важливим, і Камрат-М має чудові характеристики в цьому відношенні. Бойове відділення оснащене багатошаровим куленепробивним склом, посиленим додатковим противідкольним шаром, що забезпечує стійкість до пострілів з гвинтівки СВД на відстані до 10 метрів. Автомобіль оснащений протимінними сидіннями, що відповідають стандартам STANAG 4569 і вимогам НАТО AEP-55, що забезпечує високий рівень захисту від вибухів 5-точковими ременями безпеки. Високошвидкісна система пожежогасіння, оснащена УФ-ІЧ-детекторами, може виявляти та гасити пожежі за мілісекунди, знижуючи ризик виникнення пожежі під час роботи.

Камрат-М додатково оснащений електричною лебідкою з 7-тонною буксирною здатністю, а також 25-метровим сталевим тросом, що забезпечує додаткову підтримку для самостійного буксирування.

Завдяки компактним розмірам – 6400 мм в довжину, 2385 мм у висоту і 2350 мм в ширину – і дорожній просвіт 300 мм, Kamrat-M забезпечує оптимальну маневреність у складних умовах, включаючи здатність долати брід глибиною до 0,75 метра.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: