Стартувало серійне виробництво найпотужнішого седана у світі з розгоном до сотні менш ніж за 2 секунди

Підпишись на нас:

Як повідомляють західні ЗМІ, із заводського конвеєра зійшов перший серійний екземпляр моделі Lucid Air Sapphire 2024 року.

Подробиці

Нагадаємо, що ця машина є найшвидшим 4-дверним електричним седаном. Незабаром цей автомобіль буде доступний в дилерських центрах компанії.

Швидше за все, повноцінне серійне виробництво седана стартує вже за кілька тижнів. Випуск першого екземпляра автомобіля означає, що зараз розробник перевіряє можливість повного циклу складання та відповідність продукту всім стандартам та специфікаціям. Нагадаємо, офіційна презентація нового Air Sapphire відбулася минулого літа в рамках автомобільного тижня у Монтереї. Очікується, що ця модель перевершить Tesla Model S Plaid за граничною швидкістю, прискоренням та часом проходження чверті милі.

Lucid Air Sapphire

Автомобіль укомплектований кількома електричними двигунами, які сумарно видають понад 1200 л. потужності. До сотні седан розганяється менш ніж за 2 сек, а 160 км/год він досягає за 3,87 сек. Гранична швидкість машини – 330 км/год. За запевненням виробника, ця модель є не лише найпотужнішим «зеленим» седаном, а й взагалі найпотужнішим седаном у світі. Очікувана вартість автомобіля – 249 тисяч доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: