Як швидко прибрати невелику подряпину на поверхні авто

Підпишись на нас:

Багато автомобілістів сприймають появу будь-якого пошкодження лакофарбового покриття як вирок. Тому роблять все можливе для збереження ідеального виду поверхні транспортного засобу. Однак досвідченіші автомобілісти розуміють, що постійно уникати цієї проблеми не вийде: рано чи пізно на фарбі все ж таки з’явиться подряпина. І не одна. І якщо борозенки не є надто глибокими, їх цілком можна прибрати. Точніше, замаскувати.

Чому використання фарби – не найкращий варіант

Безперечно, фарба допоможе зробити пошкодження лакофарбового покриття набагато менш помітним. Однак є одна проблема – складність у підборі потрібного кольору. Досить трохи помилитися у відтінку – і «замаскована» ділянка миттєво впадатиме в очі. Є ще одна проблема – висока вартість фарби. Здавалося б, автомобіліст не збідніє, якщо придбає одну банку.

Але досить згадати, що зафарбувати потрібно лише одну маленьку подряпину, і витрачається не захочеться.

Рятівний засіб

Для видалення подряпин на поверхні авто набагато простіше використовувати лак для нігтів. Баночка цього рятівного засобу коштує відносно недорого і його об’єм є оптимальним для таких проблем. Крім того, є широкий вибір відтінків. Підібрати потрібний колір буде набагато простіше і менш витратно, ніж купуючи автоемалі.

Навіть якщо помилка все ж таки була допущена, то лак з неправильним кольором можна швидко видалити.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: