Nissan готує нового головного конкурента для позашляховика Toyota Land Cruiser

Підпишись на нас:

Актуальне покоління позашляховика Nissan Patrol є одним із ветеранів повнорозмірного класу 4×4. Авто, відоме також під індексом Y62, продається з 2010 року, а це означає, що йому вже більше 10 років.

Подробиці

Але головний конкурент цієї моделі в особі Toyota Land Cruiser оновився ще в 2021 році. Все це змушує задуматися про те, коли варто чекати на новий «Патрол».

Чутки про те, що «ніссанівці» активно взялися за цей проект, прийшли із Близького Сходу. Імовірний прототип нового Patrol зняли на дорогах Об’єднаних Арабських Еміратів.

Toyota Land Cruiser

Що саме ховається під його маскою – поки що сказати складно. Кузов машини виявився максимально захищеним від уваги папараці щільним камуфляжем, що натякає на певну віддаленість його прем’єри з погляду часу.

Єдине, що можна розглянути в тестовій машині, це кути задніх ліхтарів, а також невелику частину передньої оптики, які в жодному разі не розкривають повноцінної картини.

Toyota Land Cruiser

Технічна інформація про автомобіль, зрозуміло, також цілком засекречена. Втім, ходять чутки, що під капотом нової генерації Patrol може розміститися не 5,6-літровий V8, а зменшений V6 із подвійним турбонаддувом.

За іншими даними, позашляховику може дістатися електрифікована силова установка e-Power, яка змінить правила гри в сегменті повнорозмірних позашляховиків.

Toyota Land Cruiser

Терміни прем’єри машини поки що не визначені. У кращому випадку чекати на появу такого автомобіля варто не раніше кінця 2024 – початку 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: