Нова Skoda Octavia вперше стане електрокаром з запасом ходу 500 км

Підпишись на нас:

Skoda почала розробку нового покоління Octavia. Модель дебютує максимум у 2026 році і кардинально зміниться. Про це розповіли на іспанському сайті Motor.es.

Подробиці

Вперше в історії сімейства Octavia авто цієї серії стане електромобілем. Орієнтовний термін презентації новинки – 2024-26 рр. Раніше представники розробника опублікували єдиний рендер перспективної моделі. На його основі іспанські дизайнери створили своє зображення Octavia.

Нова Skoda Octavia вперше стала електрокаром

На рендерах показано універсал Skoda Octavia Combi (версія ліфтбек при цьому нікуди не дінеться). Довжина перспективного е-мобіля становитиме близько 4,7 м. Дизайн витриманий у дусі концепт-кара Skoda Vision 7S, який презентував новий фірмовий стиль чеської марки. У авто тоненькі діодні фари і заглушка на місці радіаторної решітки.

Нова Skoda Octavia в кузові універсал буде просторішою за нинішню модель. Об’єм багажника авто становитиме щонайменше 600 л.

Електромобіль Skoda Octavia побудують на вдосконаленій платформі МЕВ+. Вона дасть змогу створювати е-моделі із запасом ходу понад 500 км і швидкою зарядкою. Нову Octavia запропонують у передньо- і повнопривідному виконанні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: