В Мінцифри показали десятки інноваційних наземних дронів для ЗСУ

Підпишись на нас:

Реалії війни страшні та нищівні. Особовий склад постійно ризикує життям та здоров’ям задля виконання бойових завдань. Потрібно максимально зберегти бійців, бо від них залежить доля країни.

За останні 1,5 роки війни в Україні суттєво оновили парк техніки. Все більше завдань можна виконувати за допомогою дронів та безпілотників. Це зберігає цінні людські життя.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів про нову партію дистанційно керованих машин. Він навіть протестував кілька з них. Участь в тестуванні також приймали представники проєкту Brave1. Серед розробок дронів є також українські. Загалом вийшло протестувати в польових умовах 25 розробок, серед яких: логістичні, бойові, дистанційні турелі, роботи-камікадзе.

З кожним місяцем з’являється все більше інновацій. Ринок військових безпілотників збільшується в своїх масштабах та розвивається. Важливо долучатися, щоб більше було можливостей для ЗСУ.  Михайло Федоров закликав подавати заявки з інноваційними ідеями на порталі Brave1.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: