Хто з водіїв найчастіше потрапляє у ДТП

Підпишись на нас:

Згідно проведеного соціологічного дослідження, водії, що перебувають за кермом більше 20 років, потрапляють в аварії найрідше. 

Найбільш не обережними та небезпечними для водіїв та пішоходів вважаються водії віком від 18 до 25 років. Щорічно ДТП створює кожен четвертий. 

У мегаполісах України проведено опитування 600 громадян і з’ясувалося, що ймовірність страхового випадку у водія у віці від 18 до 25 років наближається до 70%, а відчутно знижується вона тільки щонайменше після 10 років за кермом.

Тому водії, що мають 20-ти річний досвід, заявляють про страхові випадки в середньому на 22% рідше, ніж автомобілісти молодших вікових груп.

А от хто вважається найнебезпечнішими? Згідно статистики це водії зі стажем понад 30 років, страхові випадки з якими трапляються на 29% рідше, ніж у решти.

За статистикою найсерйозніші пошкодження машини відбуваються через загоряння під час руху або на стоянці, після таких випадків приблизно кожен третій автомобіль отримує тотальні пошкодження. На другому місці за тяжкістю наслідків — перекидання та ненавмисний з’їзд з дороги.

Не дивлячися на упередження ставлення до жінок, повідомляється, що водії-жінки вшестеро рідше провокують ДТП в Україні, ніж чоловіки. Це випливає з офіційної статистики поліції.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: