Індійська армія проведе випробування броньованих всюдиходів BvS10, які замовив Бундесвер

Підпишись на нас:

Компанія BAE Systems підтвердила, що броньований гусеничний всюдихід BvS10 братиме участь у випробуваннях, які проводитиме армія Індії вже в цьому місяці.

Подробиці

Як зазначає компанія, BAE Systems і Larsen & Toubro Limited (L&T) співпрацюють, щоб вивести на ринок Індії провідний у світі всюдихід BvS10. Дві компанії підписали ліцензійну та виробничу угоду, щоб запропонувати BvS10 (AATV) для збройних сил Індії.

Всюдихід BvS10

Згідно з угодою, L&T є головним на індійському ринку за підтримки BAE Systems Hägglunds, шведського виробника надзвичайно успішного сімейства автомобілів BvS10. BAE Systems і L&T модернізували BvS10 відповідно до конкретних вимог збройних сил Індії. Цей новий варіант буде відомий як BvS10-Sindhu. Програма AATV спрямована на доставку транспортних засобів із комплексу броньованих систем L&T разом із інтегрованою матеріально-технічною підтримкою (ILS).

«Наш всюдихід BvS10 продемонструє критичні можливості, необхідні індійській армії, коли він візьме участь у випробуваннях пізніше цього місяця. Неперевершена мобільність, гнучкість і здатність працювати в екстремальних кліматичних умовах є основою дизайну BvS10», — сказав Томмі Густафссон-Раск, керуючий директор BAE Systems Hägglunds. «Наше об’єднання з Larsen & Toubro дає нам можливість вийти на ринок Індо-Тихоокеанського регіону».

Larsen & Toubro розглядає цю можливість як поштовх для бізнесу L&T Armored Systems, щоб спиратися на міцну виробничу та дизайнерську базу в поєднанні з досвідом BAE Systems.

Машина BvS10, представлена ​​на виставці DSEI в Лондоні цього тижня, має конфігурацію мобільної системи протиповітряної оборони малої дальності (MSHORAD). Це демонструє універсальність машини, яка перетворюється на модульну бойову машину, яка може нести широкий спектр корисного навантаження, протидіючи майже будь-якій загрозі в сучасних умовах експлуатації, не впливаючи на об’єм броні.

Шарнірна мобільність BvS10 забезпечує оптимальну маневреність на різних територіях, включаючи сніг, лід, скелі, пісок, багнюку, болота та круті гірські середовища. Характеристики автомобіля-амфібії також дозволяють йому плавати в затоплених районах або прибережних водах. Він може доставляти особовий склад і припаси, а також смертоносні засоби для боротьби з будь-якою загрозою в сучасному операційному середовищі.

Всюдихід BvS10

Модульна конструкція дозволяє переконфігурувати BvS10 для різних місій. Його можна постачати в кількох варіантах, які включають транспортування особового складу, командування та контроль, службу швидкої допомоги, ремонт та відновлення транспортних засобів, матеріально-технічну підтримку, обізнаність про ситуацію, а також озброєння смертоносної та допоміжної зброї.

Зараз автомобіль експлуатується в Австрії, Франції, Нідерландах, Швеції, Україні та Великій Британії. Він також замовлений для німецької армії. Beowulf від BAE Systems, неброньований варіант BvS10, переміг у серпневому конкурсі армії США на програму CATV (Cold Weather All-Terrain Vehicle). Протягом п’яти років армія США отримає 110 машин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: