ЗСУ з допомогою бронетехніки прорвали оборонну лінію окупантів та наступають на «елітні» війська рф

Підпишись на нас:

Збройні Сили України просуваються на Запорізькому напрямку та вже перетнули останню лінію російського оборонного укріплення. Наразі відомо, що ЗСУ звільняють території в напрямку на захід і південний захід від Вербового.Такий стрімкий прорив оборони став великою проблемою для окупантів.

ЗСУ прорвали оборонну лінію окупантів та наступають на «елітні» війська рф

В Інституті вивчення війни (Institute for the Study of War, ISW) стверджують, що українська бронетехніка вже рухається вздовж третьої лінії трирівневої оборони росіян.

Військові ЗСУ неподалік Оріхова, за 18 км від населеного пункту, ведуть бойові дії. Однак зараз важко оцінити результати цих дій.

В Інституті вивчення війни стверджують, що вперше бачать, що ЗСУ використовують бронетехніку за межами трирівневої оборони окупантів. Це свідчить про успішну операцію ЗСУ по ліквідації особового складу противника та його збройного потенціалу. Адже пройти дві лінії оборони технікою – напрочуд складно. Зараз українські бійці знаходяться дуже близько до позицій окупантів та мають дуже гарний потенціал.

ЗСУ прорвали оборонну лінію окупантів та наступають на «елітні» війська рф

Останні геолокаційні дані стверджують, що 20-21 вересня ЗСУ просунулися на захід і південний захід від Вербового в Пологівському районі Запоріжжя. Останніми днями безліч авторитетних видань пишуть про успіхи ЗСУ в контрнаступі. В одному з джерел йдеться про просування наших захисників у напрямку Новопрокорівки, що знаходиться на 16 км на південь від Оріхова.

ЗСУ повільно, але стабільно просувається в напрямку Запоріжжя з середини серпня. І хоча росія намагається втримати позиції, однак навіть передислокація елітних військ для посилення оборонних операцій не дає успіху.

З серпня рф передислокувало частини 7-ї гвардійської гірсько-десантної та 76-ї гвардійської дивізії повітряно-десантних військ у район Роботиного, щоб відбити українські атаки, однак це не дало результатів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: